donderdag 17 december 2009

Steorn - Orbo wijst natuurwet naar de prullenbak?

Steorn beweert meer energie uit hun toestel te halen dan ze er in steken, volgens de huidige natuurwetten is dit niet mogelijk. De energie die uit het toestel wordt gehaald zorgt ervoor dat de aangekoppelde batterij nooit leeg raakt, en moet minstens de energie zijn die verloren gaat (door wrijving met lucht, assen e.d.) anders raakt de batterij uitgeput en stopt het toestel. Tijdens de 6 volgende weken blijft de constructie draaien en is middels livestreams te volgen.
Natuurwetten zijn niet bewezen, deze worden als waar aangenomen zolang het tegendeel bewezen is. Als deze vinding waar zou zijn kunnen er nieuwe spelers op de energiemarkt komen en de macro-enomonische gevolgen zullen groot zijn. Landen zouden niet meer afhankelijk zijn van de olieproducerende landen (OPEC) en kunnen in hun eigen energiebehoefte voorzien. Instellingen zoals energiebedrijven, petrochemische bedrijven, vervoersbranche zullen hier, op zijn zachts gezegd, zeker niet "blij" mee zijn.
Over zes weken is het nog geen 1 april, webstreams zijn te manipuleren en door inductiestromen zijn onzichtbare stromen te genereren, allemaal voorbeelden van zaken die ons op het verkeerde been gezet kunnen hebben. We zullen zien wat hier waar van blijkt te zijn.
Rest mij nog de vraag: Als je er meer energie uithaalt, waarom de accu dan aangekoppeld laten, die heb je dan toch alleen nodig om de boel op te starten?

Geen opmerkingen: